Kirjoitukset

23.9.2023

Olli Rehn Keskustan puoluekokouksessa: Huomisen Suomi on sellainen, minkä me siitä teemme

Suomen seuraava tasavallan presidentti aloittaa aikana, jolloin myrskypilvet tummentuvat maailmanpolitiikan taivaalla. Presidentin on kannettava vastuuta Suomen kokonaisturvallisuudesta.

15.9.2023

Rehn keräsi 20 000 kannattajakorttia ja avasi kampanjansa

Yli 20 000 suomalaista on allekirjoittanut kannattajakortin asettaakseen Suomen Pankin pääjohtajan, tohtori Olli Rehnin presidenttiehdokkaaksi valitsijayhdistyksen kautta. Valitsijayhdistyksen perustaminen presidentinvaaleissa edellyttää vähintään 20 000 äänioikeutetun henkilön allekirjoittamaa kannattajakorttia. Rehnin kampanja polkaistaan perjantaina käyntiin avoimella yleisötilaisuudella Sofia Helsingissä.

15.9.2023

Olli Rehnin puhe kampanja-avauksessa 15.9.2023

Voisiko Suomen idea olla siis ei pelkästään selviytyä, vaan menestyä?    Minun vastaukseni on kyllä. Se on kyllä, koska minä luotan suomalaisiin.  Lähdetään siis tekemään yhdessä positiivinen, yhteistä Suomeamme vahvistava kampanja! Kutsun teidät kaikki, ja kaikki suomalaiset, mukaan tähän kampanjaan – Suomen parhaaksi, tasavallan parhaaksi!

14.7.2023

Maaseudun elinvoima on Suomen kriisinkestävyyden ytimessä

Liitoksistaan natisevassa kansainvälisessä järjestelmässä tarvitaan kriisinkestävyyttä, jonka rakentamisessa elinvoimaisella suomalaisella maaseudulla on ohittamaton rooli. Kokonaisturvallisuus ja huoltovarmuus korostuvat aivan uudella tavalla. Meidän on vahvistettava Suomea hyvien päivien rakentamiseksi ja huonoihin varautumiseksi, jotta yhteiskuntamme toimii kaikissa oloissa. Jotta ihmisillä on leipää, vettä, turvaa.

8.7.2023

Valtiojohtamista yhteistyöllä

Tasavallan henkeen kuuluu valtion johtaminen yhteistyössä. Tasavallan presidentin ja valtioneuvoston yhteistyötä ei pitäisi nähdä riippakivenä, vaan voimavarana. Valtiojohtaminen on täysin mahdollista järjestää niin, että kaikki toimivat parhaan kykynsä ja asemansa mukaisesti Suomen parhaaksi, ilman turhia reviirikiistoja.

21.6.2023

Olen valmis asettumaan ehdolle Suomen tasavallan presidentiksi

Olen valmis asettumaan ehdolle Suomen tasavallan presidentiksi. Presidentin on oltava kaikkien suomalaisten presidentti.  Haluan rakentaa kampanjani avoimelta pohjalta siten, että se kannustaa ja kokoaa suomalaisia laajasti yhteen. Siksi tavoittelen ehdokkuutta valitsijayhdistyksen kautta, ja haluan jo kampanjani alkuvaiheessa pyytää kaikkia suomalaisia mukaan tukemaan ehdokkuuttani.