Palaa takaisin

Julkaistu 25.10.2023

Olli Rehn julkisti kampanjailmeensä ja sloganinsa

"Vakaa kuin kallio"

Presidenttiehdokas Olli Rehn julkaisi kampanjailmeen ja sloganinsa keskiviikkona Facebookissa ja Instagramissa järjestytyssä julkistustilaisuudessa. Rehnin kampanjasloganissa ”Vakaa kuin kallio” yhdistyy sekä Rehnin perusolemus että yksi presidentin tärkeimmistä ominaisuuksista.

"Minulle vakaus on kokemuksen kartuttamaa varmuutta. Se on malttia pysähtyä ja punnita asioita perusteellisesti. Se on kykyä päättää, kun tarve on. Vakaus on vastuunkantoa Suomesta ja suomalaisista. Se on halua ymmärtää muiden ihmisten ajatuksia ja näkemyksiä silloinkin, kun yhdistäviä tekijöitä on vaikea löytää. Vakaus on luottamusta itseensä, toisiimme ja Suomen tulevaisuuteen.

Vapaus, yhdenvertaisuus, demokratia ja oikeusvaltio ovat tasavaltalaisia arvoja, joiden eteen olen työskennellyt neljä vuosikymmentä – ja niitä lupaan puolustaa jatkossakin", sanoo Rehn.

Rehnin kampanjakiertue on kiertänyt aktiivisesti ympäri Suomea  sen jälkeen kun Rehn ilmoitti kesäkuussa pyrkivänsä presidenttiehdokkaaksi. Syyskuussa Rehn ilmoitti ensimmäisenä presidenttiehdokkaana keränneensä yli 20 000 kannattajakorttia presidenttiehdokkuutensa taakse ja myös Suomen Keskusta nimesi Rehnin ehdokkaakseen. 

"Minulle tärkeintä on Suomi, maamme turvallisuus ja hyvinvointi. Olen koko työurani tehnyt töitä Suomen parhaaksi, niin kotikentällä kuin maailmallakin. Nämä kokemukset ovat kasvattaneet minusta presidenttiehdokkaan, joka ymmärtää mihin Suomen turvallisuus nojaa ja mistä yhteinen hyvinvointi syntyy. Koska luotan suomalaisiin, luotan myös Suomen mahdollisuuksiin menestyä. Maamme parhaat päivät ovat edessäpäin", Rehn jatkaa.

Tulevat vuodet ovat poikkeuksellisen haastavia seuraavalle Suomen presidentille, ja Suomen seuraavan tasavallan presidentin tulee olla valmis tehtäväänsä. 

"Tuuliset ajat vaativat vakautta. Suomen seuraavaan presidenttiin tulee voida luottaa kuin kallioon. Kallio seisoo vakaasti ja varmasti sijoillaan silloinkin, kun ympärillä myrskyää. Aivan kuten presidenttiehdokas Olli Rehn", sanoo kampanjapäällikkö Petri Uusikylä

Olli on kokenut päätöksentekijä, joka ei horju haasteiden edessä. Tasavallan presidentin tulee olla kotonaan ja vaikuttaa väkevästi niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä neuvottelupöydissä. Hänen tulee kuunnella ja toimia yhdistävänä tekijänä silloinkin, kun yhteistä suuntaa voi olla vaikea löytää.

Lisätietoja:

Kampanjapäällikkö Petri Uusikylä, puh. 040 577 7516